(FOTO) Kako je to mogoče? Legendarna lepotica je stara 68 let in v kopalkah je videti kot najstnica

D.Ži
16.06.2022 10:00

Čas se je zanjo že davno ustavil. Priznava, da si tu in tam pomaga z manjšimi lepotnimi popravki, sicer pa ne počne nič dramatičnega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška manekenka, igralka in podjetnica Christie Brinkley je s svojo zadnjo objavo na Instagramu pokazala, da je tudi pri skoraj 69-ih videti vrhunsko. V dvodelnem modrem bikiniju je pokazala svoje zapeljive ženstvene obline, tudi čudovite oprsje.

"Še vedno delam na svojem videzu za poletje," je zapisala pod objavo.

"V kopalkah si videti kot 25-letnica", "Izgledaš popolno", "Popolna in lepa" so le nekateri od številnih komplimentov, ki jih je prejela od svojih spletnih sledilcev.

Na željo mnogih je Christie nekoč razkrila skrivnost svoje večne mladosti. Pokazala je, kako izgledajo njeni dnevni obroki, ki večinoma temeljijo na obilici sveže zelenjave in sadja ter super živilih, kot so chia semena. Za revijo People je priznala, da hodi na tretmaje s xeominom, ki je podoben botoksu, vendar je poudarila, da z njim ne pretirava in ga vbrizga le na predel obraza med obrvmi.

Christie je bila na vrhuncu slave v 70. in 80. letih prejšnjega stoletja, ko je krasila naslovnice znanih modnih revij in odpirala modne revije največjih oblikovalskih hiš, imenovali so jo za eno najbolj seksi in najlepših žensk na svetu. Čeprav so nekateri trdili, da se bo njena kariera končala, ko bo dopolnila 30 let, še vedno dela.

"Premlada sem, da ne bi delala, in rada imam svoje delo," je lani povedala za The Times in spregovorila tudi o problemu premajhne angažiranosti starejših žensk v modni industriji.

"V tej industriji delam zadnjih 47 let, sčasoma se je spremenila, a starejše ženske še vedno niso dovolj vključene v posel. Ženske mi pravijo, da se vidijo v tem poslu, želijo biti elegantne in opažene," pravi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta