(FOTO) Kaj se je zgodilo s "sladko Marijano"? Slavna srbska teniška sodnica je po operacijah skoraj neprepoznavna

D.Ži
14.07.2023 11:18

Je to res ona? To so se spraševali nekateri gledalci v Wimbledonu, ki jih je presenetila nova "pomlajena" podoba znane Srbkinje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marijana Veljović je z Jannikom Sinnerjem imela kar veliko dela. 
Profimedia

Novak Đoković ni edini Srb, ki je v Wimbledonu pritegnil veliko pozornosti, kak pogled je ukradla tudi njegova rojakinja, markantna teniška sodnica Marijana Veljović.

Profimedia

Ljubitelji tenisa jo že dobro poznajo, predvsem srbski, ki so ji nekoč pravili "sladka Marijana", tokrat pa jih je neprijetno presenetila.

Profimedia

Nekoč atraktivna teniška sodnica, ki so jo mnogi označili za najlepšo teniško roko pravice, se je v zadnjem času povsem spremenila in gledalci, ki so jo opazovali sredi prepira s Sinnerjem, je skoraj niso prepoznali.

Profimedia

Z italijanskim teniškim igralcem se je dvakrat sprla med njegovim četrtfinalnim dvobojem, in ko je kamera približala njen obraz, mnogi navijači niso bili povsem prepričani, ali to res ona. Več kot očitno je, da je prestala nekaj radikalnih lepotnih operacij na obrazu. Njen videz je danes močno spremenjen. Marsikdo se sprašuje, zakaj se je odločila za takšno spremembo.  "Kaj ji je bilo tega treba?" se sprašujejo na spletnih forumih. 

Veljović je nekoč sodila tudi na  tekmah na Hrvaškem, danes pa sodi na najvišji ravni tekmovanj, videli smo jo tudi že v finalih turnirja Roland Garros in OP ZDA.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta