(FOTO) Njena zvezda žari vse močneje: Revija Maxim izbrala najlepšo slavno žensko tega leta

D.Ži
27.10.2022 09:36

Zapeljiva Margot Robbie je zablestela v filmu o barbiki in se zavihtela na vrh prestižne lestvice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Priljubljena revija Maxim je igralko Margot Robbie razglasila za najbolj seksi žensko leta 2022.

Avstralska izdaja te revije je objavila svoj težko pričakovani letni seznam Hot 100 za leto 2022, na katerem so najuspešnejše in najlepše ženske zabavne industrije, športa, kulture in politike. Na vrhu lestvice je letos pristala 32-letna igralka, katere hollywoodska kariera se pred izidom filma Babylon še naprej strmo vzpenja.

 
Profimedia

To je že tretjič, da je Robbie zasedla vrh Hot 100. Nogometašica Sam Kerr je na drugem mestu, avstralska teniška igralka Ash Barty pa na tretjem.

Margot Robbie zadnja leta v Hollywoodu žari vse svetleje in osvaja zelo opazne filmske vloge.   
Profimedia

Robbie je nedavno postala tudi najbolje plačana igralka v Hollywoodu letos, zahvaljujoč honorarju za film Barbie Grete Gerwig. Po poročanju Variety je avstralska igralka prejela neverjetnih 12,5 milijona ameriških dolarjev, da je zaigrala ob Ryanu Goslingu, ki je upodobil Kena v dolgo pričakovanem filmu, ki temelji na ikonični istoimenski lutki.

Na seznamu so tudi nekatere ženske, ki jih mnogi niso pričakovali, tudi nekdanja igralka ragbija Danielle Laidley, ki je leta 2020 spremenila spol, pa političarki Penny Wong in Annastacia Palaszczuk.

Profimedia

Glavni urednik Maxima Santi Pintado je dejal, da seznam 2022 "še naprej slavi izjemne, vplivne ženske, ki so nas navdušile s svojimi sposobnostmi, intelektom, humorjem, zgodbami, drznostjo in splošnim megatalentom".

Profimedia

"Od športnic, igralk, komičark, televizijskih zvezdnic, glasbenic, političark, voditeljic poročil do manekenk in vplivnic, seznam 2022 Maxim Hot 100 pokriva fantastično raznoliko področje, ki ne bo razočaralo naših zvestih bralcev in vseh Avstralcev," je dodal.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta