(FOTO) Kako je 27-letna pevka zaradi fotografije v kopalkah postala tarča primitivnega in neotesanega komentatorja

D.Ži
23.08.2022 09:55

Prekipelo je glasbenici, ki je prepričana, da je celulit eden od znakov, da je ženska iz mesa in krva. Neotesani komentator očitno meni drugače.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška kantavtorica Nika Turković je javno objavila dopisovanje s sledilcem, ki je pod njeno fotografijo pustil neprimeren komentar.

27-letna Nika je ob morju pozirala v bikiniju in s svojim utrinkom razveselila mnoge, postala pa je tudi tarča precej primitivnega in neotesanega komentatorja.

"Imaš celulit?" jo je vprašal, ona pa mu je odgovorila: "Ja? Super, to pomeni, da sem ženska." Po tem ni odnehal in ji sporočil, naj raje pazi, kaj jé. Kar je zelo razburilo Nikine oboževalce, ki so ga v odgovorih popljuvali. Nika je delila dopisovanje v svojih zgodbah na Instagramu, kjer je dodala: "Ženske sveta, združite se."

Nika je pred kratkim polnila tabloidne strani zaradi razpada zveze z dolgoletnim fantom in sodelavcem Matijo Cvekom, hitro pa so začele krožiti zgodbe, da naj bi bila za vse kriva tretja oseba, a Matijina menedžerka Mia Milovčić je tem navedbam naredila konec.

"Ni res, da je Matija v zvezi z Laro Demarin, zato smo prisiljeni zanikati neresnice in lažne navedbe. Matijo in Laro veže le poslovno sodelovanje, saj je Lara že vrsto let spremljevalna vokalistka skupine The Funkensteins," je sporočila.

Niko in Matijo vse skupaj, kot kaže, zabava, zato sta oba že večkrat poskušala zmesti svoje sledilce na družbenih omrežjih, pravi razlog za razpad zveze pa skrivata.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta