(FOTO) Tako izklesani Ibrahimović s svojo drago uživa na luksuzni jahti: Govorice o varanju sta utišala s poljubi

D.Ži
22.08.2022 09:41

Švedski nogometni superzvezdnik trdi, da v življenju potrebuje le eno žensko. A govorice pravijo drugače.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Švedski nogometni bog Zlatan Ibrahimović in njegova partnerica Helena Seger te dni uživata na počitnicah na Sardiniji.

Profimedia

Paparaci so parček ujeli med počitkom na jahti, ko sta si izmenjala nekaj strastnih poljubov, polnih predanosti. Helena je bila oblečena v kratke hlače iz džinsa, bel top in črn klobuk, Zlatan pa le v kopalke. Njegova izklesana postava ostaja dih jemajoča, kar ni bilo mogoče prezreti med prhanjem.

Profimedia

Parček med dopustom uživa v številnih poletnih aktivnostih, privoščila sta si tudi vožnjo z vodnim skuterjem. Včasih sta potovala s sinovima, tokrat pa sta Maxsimilian in Vincent očitno ostala doma, zaljubljenca pa se morju predajata sama.

Profimedia

Ibrahimović je pred kratkim praznoval 40. rojstni dan. Povsem v svojem slogu si je privoščil noro razkošno darilo, zlat avtomobil znamke Ferrari.

Profimedia

Zlatan je s Heleno v zvezi že od leta 2001. Njegova izbranka zelo ceni zasebnost in nima profilov na družbenih omrežjih. Nogometaš to spoštuje, zato o svojem zasebnem življenju govori le redko.

Profimedia

Razmerje Zlatana in Helene je preživelo številne govorice o njegovih aferah z drugimi ženskami. Lani so nogometaša povezovali z znano italijansko športno novinarko Diletto Leotta, s katero je sodeloval pri snemanju oglasov, švedski mediji so pisali, da naj bi jo videvali tudi pred njegovimi vrati. Ibrahimović in partnerica tega nista želela komentirati.

Profimedia

V enem izmed redkih intervjujev je Helena razkrila, da videzu ne posveča preveč pozornosti, da se ji zdijo lastne ustnice prevelike, noge prekratke in da se v kavbojkah počuti bolje kot v dizajnerskih oblekah. Helena doma nima gospodinjskih pomočnic, uživa v hitrih vožnjah z motorjem, intervjuji so zanjo redkost.

"Ko sem spoznala Zlatana, je bil star 21 let, jaz pa 32. Zgradila sem že uspešno kariero, imela svoj denar in nisem potrebovala nogometaša, ki bi me podpiral. Bila sem neodvisna, on pa niti ni bil moj tip moškega. Prvič, ko sva se srečala, je s svojim ferrarijem zaprl pot mojemu mercedesu, jaz pa sem videla samo njegov velik nos in zlato uro na roki. Bila sem slabe volje, kričala sem nanj in mislim, da mu ni bilo všeč," se spominja Švedinja.

Profimedia

Zlatan je nekoč razkril, da njegovo srce pripada le eni ženski, in s svojo izjavo požel simpatije oboževalk. Na vprašanje, kakšno žensko si želi, je odgovoril kratko in jasno. "O kakšnih ženskah govorite? Želim si samo eno žensko," je rekel nogometaš, ko je imel v mislih svojo Heleno.

Profimedia

Mnogi njuno zvezo opisujejo kot netipičen odnos med nogometašem in manekenko, ona pa se je po karieri v svetu mode posvetila podjetništvu in pravzaprav vodi večino Zlatanovih poslov ter je zaslužna za milijonske pogodbe, ki jih je podpisal s sponzorji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta