(FOTO) Kako majhne kopalke! Ula Furlan je ob morju s svojo sanjsko postavo razburkala domišljijo oboževalcev

D.Ži
24.05.2023 10:25

Ena naših najbolj čednih voditeljic je predana modna mačka, ki blesti v vsem, kar obleče. Tokrat je v polno zadela z izbiro bikinija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mp Produkcija/pigac.si

Ula Furlan je ženska, ki ljubi življenje. Navdušuje s svojo iskrivostjo, navihanostjo, pa tudi izjemnim občutkom za modo, kar njeni spletni sledilci zelo dobro vedo, saj vsake toliko predstavi kakšno navdihujočo kombinacijo. Čedna je v vseh letnih časih in okoliščinah, a najraje jo vidimo v poletnem kontekstu, ko odpne kak gumbek več ali izbere krajše krilce. No, tokrat ni odpela samo gumbka, voditeljica je pozirala kar v kopalkah. In to kakšnih!

Te dni se nahaja ob morju, kjer ji je vreme očitno zelo naklonjeno, saj uživa v zelo poletnem vzdušju. Uživajo pa tudi njeni spletni sledilci, ki jih je navdušila z izbiro minimalističnih svetlih kopalk z naramnicami in vrvicami, ki ob straneh krasijo spodnji del. Ne gre za klasični mini bikini, a kombinacija lepo poudarja njeno manekensko postavo. Navdušeni komentarji dežujejo. "Ufff, kera postavica," ji sporoča oboževalec.

Pozirala je tudi v žareče oranžni obleki, pred dnevi pa tudi v očarljivi intenzivno rožnati. Modna mačka zna nositi skoraj karkoli, ne gre prezreti, da je spretnost pri domiselnem kombiniranju oblačil in dodatkov podedovala po svoji slavni mami. Veselimo se že poletnih dni, ko nas bo zagotovo večkrat razveselila z novimi modnimi podvigi in zagotovo tudi kakšnimi drznimi kopalkami.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta