(FOTO) Ula, kje je modrček? Naša navihana voditeljica pozirala v zelo drzni opravi in dvignila pomladne temperature

D.Ži
30.03.2023 11:50

Modna mačka z nezgrešljivim smislom za kombiniranje je presenetila z zvrhano mero zapeljivosti, seksapila in šika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ula Furlan je vrhunski modni okus brez dvoma podedovala po svoji šik mami Miši Molk. 
Rene Gomolj

Te dni smo jo lahko gledali v oddaji Kolo sreče na Planet TV, kjer je ugibala črke, precej manj ugibanj pa je na njenem instagramovskem profilu, kjer je simpatična Ula Furlan objavila fotografijo, s katere lahko nazorno razberemo, da ji je misel "manj je več" zelo blizu. Klepetava voditeljica in modna mačka svoje sledilce navdušuje z zelo življenjskimi zapisi, razmisleki o življenju, svetu in sebi, pa tudi z zelo atraktivnimi fotografijami, ki se jih vselej loti z manekensko predanostjo.

Občutek za modno kombiniranje je brez dvoma podedovala po svoji slavni mami Miši Molk, a Ula vselej opravam doda tudi osebni pečat. Tokrat je stavila na drznost in pozirala v klasičnem kostimu, kar niti ne bi bilo tako zelo zanimivo, če pod njim ne bi nosila ničesar. Modrček je tokrat pustila v omari, kar je tudi sicer zelo v trendu. Kombinacija, ki je lahkotna, seksi in šik hkrati. Ula pač obvlada in z razlogom velja za eno najbolje oblečenih Slovenk na sceni.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta