(FOTO) Kako si boste polepšali praznike? Naša čedna pevka si jih bo z rdečim spodnjim perilom, ki ga je že pokazala

D.Ži
15.12.2023 09:56

Ines Erbus je že povsem zajelo praznično vzdušje, pričakovanje božiča pa si je polepšala z zelo zapeljivim kompletom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ines Erbus je na svojo izklesano postavo lahko zelo ponosna.
Aljaž Sešel

Predpraznični dnevi so lepi že sami po sebi, a postanejo še lepši, če si tu in tam privoščimo nekaj za svojo dušo. Nekateri se razvajajo z dobro hrano in pijačo, drugi obiščejo kak lep adventni sejem, tretji si privoščijo razvajanje v lepotnem salonu, Ines Erbus pa si je december očitno polepšala z nakupom novega spodnjega perila. Sledila je duhu tega meseca in izbrala neskončno zapeljiv komplet živahne rdeče barve, ki ga je velikodušno pokazala tudi svojim spletnim sledilcem. V rdečih hlačkah in nedrčku se je zavrtela pred kamero, tako oblečena je pozirala tudi na kavču, udobno nameščena ob božični jelki, vsa v pričakovanju praznikov.

Oboževalce je njeno novo spodnje perilo navdušilo, sporočajo ji, da je ena najlepših pevk na slovenski sceni, da je vroča in izjemno sladka. "Še hrestač ni mogel ostati miren," ji sporoča sledilec.

Tisti, ki njenim spletnim objavam zvesto sledijo, dobro vedo, da je njen virtualni zid prava paša za oči, saj se Ines rada pokaže tudi v bolj provokativnih opravah, videli smo jo tudi v nekaj zelo drznih modelih kopalk. Na svojo izklesano postavo je nadarjena lepotica lahko zelo ponosna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta