(FOTO) Znana Mariborčanka postala slovenska Barbie, premagala je celo Katarino Čas

A.L.
25.08.2023 11:01

"Sedemletnica v meni pravkar dela salte," je lepa Mariborčanka povedala ob razglasitvi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Film Barbie, ki po vsem svetu podira rekorde, si je do danes ogledalo že več kot sto tisoč Slovencev. Prav zaradi prave Barbiemanije so se na radijski postaji Hitradio Center odločili, da izberejo slovensko Barbie.

Poslušalci in Instagram sledilci so več dni predlagali znane Slovenke, ki po svojem videzu najbolj spominjajo na najbolj znano lutko vseh časov. Med pestro konkurenco slovenskih pevk, igralk, voditeljic in vplivnic, kot so Katarina Čas, Melani MekicarKatarina Benček, Saša Lešnjak in druge, sta se v finale uvrstili pevka Ines Erbus in mariborska vplivnica Fiona Čuček, bolj znana kot Fionči. Na koncu je z dvema glasovoma razlike zmagala lepa Mariborčanka, ki je zmago pokomentirala z besedami: "Sedemletnica v meni pravkar dela salte." 

Voditelja Vesna Ponorac in Klemen Kopina sta sveže okronano slovensko Barbie vprašala, kaj je skrivnost za njen Barbie izgled. "Mislim, da bo kar genetika, saj smo si vse punce v družini zelo podobne, tako da smo kar ena družina Barbik," je v smehu povedala Fionči in dodala, da sta za njej videz najpomembnejša kakovostni spanec in voda.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta