(FOTO) Ko boste videli, kako provokativne slike objavlja hči Jureta in Alenke Košir, ji boste v hipu začeli slediti

D.Ži
12.07.2022 10:25

Jabolko ne pade daleč od drevesa in atraktivna starša sta spočela nadvse fotogenično in manekensko nadarjeno hči.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bili bi skrajno presenečeni, če tako čedna znana Slovenca ne bi bia spočela prav tako čednih otrok. Da kri ni voda in da jabolko le redko pade daleč od drevesa, potrjujeta tudi nekdanja zakonca Jure in Alenka Košir. No, pravzaprav to potrjuje njuna 19-letna hči Alina. Hči našega legendarnega smučarja in gurujke aktivnega življenja postaja prava slovenska instagramovska senzacija.

Talent za poziranje ima očitno v krvi in ne gre spregledati, kako zelo uživa v tem, ko se lahko nastavlja fotografskemu objektivu. Njeni spletni sledilci, ki jih je iz dneva v dan več, so tega zelo veseli, saj z njimi redno deli svoje atraktivne fotografije. In postajajo vedno bolj izzivalne in zapeljive.

Ker gre za samozavestno dekle, tudi gole kože na njih ne manjka. Samo še vprašanje časa je, kdaj ji bo modna industrija na stežaj odprla vrata. Če si bo sama seveda sploh želela stopiti v ta svet.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta