(FOTO) Kot na oskarjih! Tako elegantne Tine Maze še nismo videli, njena obleka nam je vzela dih

D.Ži
17.11.2022 11:23

Sicer res pogrešamo njene športne uspehe, kombinezonov in puloverjev pa niti ne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tina Maze je zelo čedna ženska. To že vemo. A ker je bila zapisana smučanju, je to s seboj prineslo tudi dolgo vrsto kombinezonov in debelih zimskih oblačil, v katerih so njeni čari dolgo ostali skriti. Zdi se, da glamurozno plat sebe izživlja v zadnjih letih, ko se na raznih gala dogodkih pokaže v najlepši luči.

Te dni je naša najboljša smučarka na družbena omrežja poslala fotografijo, s katero nam je vzela dih. V elegantni bleščeči in s perjem razkošno dopolnjeni kreaciji izjemnega Roka Čibeja je bila videti kot modni privid - preprosto čudovito. No, kompliment si zasluži tudi njen Andrea Massi, ki je nosil lepo ukrojen suknjič, belo srajco in kravato.

Na dogodku Fundacije Miroslava Cerarja sta brez dvoma bila eden najlepših in elegantnih parov. Tina se je fotografirala tudi s pevko Nino Pušlar, ki je ob tem v slogu svoje aktualne glasbene uspešnice pripisala: "Ena in edina, Tina, Tina, Tina ..." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta