(FOTO) Lepa igralka presenetila z drzno poletno fotografijo. Nihče ne verjame, da so za njo že trije porodi

D.Ži
31.08.2022 08:53

Blake Lively se le redko pohvali s svojimi čari, tokrat pa je svojim sledilcem privoščila zelo atraktivno fotografijo v kopalkah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Priljubljena igralka Blake Lively je svoje spletne sledilce presenetila s fotografijo v kopalkah, kar se ne zgodi vsak dan.

Blake se s svojimi čari na družbenih omrežjih ne hvali prav pogosto, na novi fotografiji v belem kompletu pa je po rojstvu treh otrok pokazala odlično postavo.

"Obožujem poletje ... Navdušilo me je," je zapisala k fotografiji.

Blake je praznovala 35. rojstni dan in za Forbes povedala, da se v svoji koži počuti bolje kot kdaj koli prej. Razkrila je tudi, da se drži posebne diete brez soje in glutena, za svojo postavo pa veliko časa preživi v fitnesu.

Od slavnih kolegov in sledilcev je prejela številne pohvale.

"S takim telesom bi bila tudi jaz navdušena nad seboj", "Boginja", "Najlepša kraljica", ji sporočajo.

Oglasil se je tudi njen mož Ryan Reynolds s komentarjem, ki ga očitno razumeta le onadva. Ni skrivnost, da se na račun drug drugega rada pošalita.

''Wrexham je Ibiza v Walesu,'' je na kratko zapisal, Blake pa še vedno ni odgovorila.

Blake se le redko pojavlja v javnosti in čeprav svojega razmerja ne postavljata preveč na ogled, sta z Ryanom zaradi svoje spontanosti marsikomu najljubši zvezdniški par.

Z radodarno dozo sarkazma se zakonca šalita in komentirata, njuna ljubezen traja že 11 let.

Spoznala in spoprijateljila sta se na snemanju filma Zelena svetilka leta 2011, v katerem sta igrala in se zaljubila.

Takrat sta se oba še videvala z drugimi. Blake je hodila z igralcem Pennom Badgleyjem, Ryan pa je bil poročen z igralko Scarlett Johansson.

Dvojec je po snemanju ostal v prijateljskih odnosih, leto kasneje pa je Blake končala razmerje, Ryan pa se dokončno ločil.

"Že dolgo sva prijatelja, kar se mi zdi najboljši način za končanje zveze," je o koncu svojega zakona nekoč razkril Ryan.

Par je poročen od leta 2012. Decembra 2014 se jima je rodila hči James, septembra 2016 Inez, tri leta pozneje pa še tretja hči Betty, katere ime je pevka Taylor Swift razkrila na svojem albumu "Folklore".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta