(FOTO) Da ima DiCaprio zelo atraktivno punco, že vemo. Ampak ... ste videli njegovo vročo taščo?

D.Ži
29.08.2022 11:20

Skoraj nemogoče ju je ločiti, saj sta videti kot sestri dvojčici. Camila Morrone in Lucila Solá sta res pravi lepotici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Camila Morrone in Lucila Solá 
Profimedia

Mlado punco Leonarda DiCapria Camilo Morrone so opazili na plaži v St. Tropezu, bilo je res nemogoče prezreti njeno čudovito postavo, ki jo je objemalo poznopoletno sonce.

Fotografije so prinsle še eno razodetje. Tudi bodoča tašča hollywoodskega zvezdnika je v vrhunski formi. Postavna Lucila Solá je videti kot sestra svoje hčerke.

Fotografije lahko vidite TUKAJ.

Lepotici sta se po plaži sprehodili v majhnih kopalkah, ob njunih izklesanih telesih in fantastično vitkih linijah pa bi le redki uganili, da sta mati in hči.

Camila je nosila bež bikini in oči skrivala za velikimi črnimi sončnimi očali, mama pa je svojo lepoto razkazovala v sivih bikinkah, za modni dodatek pa je izbrala kapo in sončna očala.

Profimedia

Camila in Lucila sta se osvežili v morju, nato pa se ležerno nastavili sončnim žarkom.

Profimedia

Lepotica argentinskih korenin velja za Leonardovo najdlje trajajočo zvezo, saj sta skupaj že od leta 2017. Manekenke so vselej bile njegova šibka točka. Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn in Eva Herzigova so le nekatere od slavnih dam, ki so grele njegovo posteljo.

Profimedia

Camila je hči manekenke in igralke ter igralca Maxima Morrona.

Maximo in Camilina mama sta bila poročena med letoma 1997 in 2006, Argentinec je zaslovel z vlogo v seriji "Los Luchadores".

Lucila je igrala v filmih "A Good Day", "Midnight Ghosts", "Dark Buenos Aires" in je v Argentini znana tudi zaradi svoje atraktivnosti.

Lucila Solá 
Profimedia

Leta 2009 je v njeno življenje vstopil Al Pacino. V intervjuju je igralec priznal, da razmišlja o poroki s čudovito Argentinko. "Seveda je možno. Nikoli ne reci nikoli. Zelo verjetno se bo zgodilo," je dejal Al, a zdi se, da si je eden od njiju premislil, čeprav ni točno znano, kdaj sta se razšla.

Med njima je bilo kar 36 let razlike, zato so mnogi že na začetku bili prepričani, da se zveza ne bo obnesla, a dobivala sta se kar nekaj časa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta