(VIDEO) Srbijo trese škandal: Pevka pretepla svojega fanta generala in mu razbila oba avta

D.Ži
24.09.2020 11:35

Srbski fantje bodo odslej pri izbiri punce in skakanju čez plot še previdnejši.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Če se nahajate v Srbiji, potem se vam je te dni skoraj nemogoče izogniti posnetku, na katerem besna Ljupka Stević, sicer priljubljena srbska pevka narodnjakov, s kamni in palicami razbija dva avtomobila, parkirana pred stavbo, v kateri živi. Sosedje pa vse skupaj snemajo. 


S posnetkom, na katerem ognjevita Ljupka razbija avtomobila svojega fanta, policijskega generala Dragiše Simića, se je začela velika afera, o kateri zadnje dni govori skoraj ves Balkan. Ljupko so po vandaliziranju pripeljali na policijo, vmes je postalo jasno tudi, da se je fanta lotila fizično in ga poškodovala po obrazu. 
​Pevka je kasneje novinarjem dejala, da mu je v avtomobil nastavila prisluškovalno napravo in da je v roku dveh dni izvedela, da jo vara z več mladoletnicami. Situacija je ušla nadzoru v njenem stanovanju, ko je on poskušal zanikati tisto, kar je ona slišala, zato se ga je lotila s pestmi in začela lomiti vse okoli sebe. V zvezi sta bila deset let in skupaj načrtovala družino. 


Dragiša Simić, poročen policijski general in oče štirih otrok, se je prav tako obrnil na medije in dejal, da sam ni bil nasilen ter da pevke ne bo tožil, saj bo škodo na avtomobilih krila zavarovalnica. Afera je izbruhnila v oddaji televizije Pink, v kateri je general govoril o podrobnostih škandala, med gosti pa je bil tudi srbski minister za zunanje zadeve Ivica Dačić.


Ta je v nekem trenutku vprašal generala, kako je afera vplivala na njegov zakon, pri tem pa ni vedel, da je reklam že konec in da so spet v etru. "Povej, si se slišal z ženo? Kaj pravi?" je vprašal Dačić, a odgovora ni dobil, saj se je program že začel.


Minister je situacijo pokomentiral malo kasneje: "Če ne bi poznal Ljupke in njega, bi pomislil, da sta vse skupaj naredila namenoma. Nihče ni brez greha. Vsi ga bodo obsojali, a nihče ni svetnik. To je posledica velike ljubezni, prepričan sem, da se bosta pobotala," je dejal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta