(FOTO) Ljudje so šokirani: Lepa gimnastičarka razkrila, koliko zasluži z eno objavo na Instagramu

D.Ži
05.07.2023 10:06

Milijoni sledilcev pogosto prinašajo tudi milijone na bančnem računu. Ena najlepših športnic razmišlja, da bi v bodoče živela samo od družbenih omrežij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Že dolgo je znano, da lahko ljudje z milijoni spletnih sledilcev veliko zaslužijo in živijo samo od sponzoriranih objav. Čedna vplivnica, gimnastičarka Olivia Dunne je razkrila, koliko je zaslužila s sponzoriranimi objavami na družbenih omrežjih.

Olivia je ameriška telovadka, nekoč je bila članica državne reprezentance. Trenutno je članica gimnastične ekipe Louisiana State University LSU Tigers. Hkrati je tudi vplivnica in na družbenih omrežjih redno objavlja utrinke iz svojega zasebnega življenja.

Do nedavnega člani univerzitetnih atletskih ekip niso smeli služiti denarja na podlagi sponzoriranih objav. Niso smeli prejemati komercialnih plačil, saj bi jim takšno zasebno sodelovanje lahko prineslo začasno izključitev iz ekipe in druge sankcije s strani univerze, vendar so pravila julija 2021 spremenili.

Olivia ima trenutno skoraj osem milijonov sledilcev na TikToku in več kot štiri milijone na Instagramu. Po podatkih, ki so dostopni tujim medijem, je samo s sponzorskimi objavami zaslužila 3,4 milijona dolarjev. Prejšnji teden je bila gostja podcasta Full Send, kjer so jo vprašali, koliko zasluži z eno sponzorirano objavo na Instagramu.

"Običajno nikoli ne govorim o denarju, ampak ... gre za šestmestno številko," je odgovorila. Na vprašanje, ali je njen zaslužek pod 500.000 dolarji, je Olivia odgovorila, da ne, kar pomeni, da zasluži več kot pol milijona dolarjev na objavo (seveda ne vsako objavo, odvisno od dogovora s sponzorjem).

"Ja, zelo sem srečna. Zame je to preprosto noro," je rekla. Namignila je, da bi lahko bila v prihodnje, ko bo zapustila fakulteto, izključno vplivnica, a dokončne odločitve še ni sprejela.

Ob neki priložnosti je rekla, da želi mladim dekletom pokazati, da se jim ni treba ukvarjati izključno z enim delom. "Lahko ste navdušeni nad glasbo, umetnostjo. Ni vam treba izbirati. Lahko počnete karkoli in ste uspešni. Mislim, da morate sami določiti pričakovanja glede uspeha in imeti velike sanje," je dejala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta