(FOTO) Slovenska vplivnica po porodu oblekla močno izrezano obleko, njen dekolte je osupljiv

A.L.
26.06.2023 10:03

Marsikdo je presenečen, da je mlada mamica le nekaj mesecev po porodu že v izvrstni formi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lea Filipovič, bolj znana kot Lepa Afna, je pred nekaj meseci prvič postala mamica, s partnerjem Anžetom sta se razveselila rojstva hčerke, ki je zdaj središče njunega sveta. Že pred rojstvom prvorojenke sta bila oba velika ljubitelja potovanj, nič drugače ni niti zdaj. Skupaj so se odpravili v Grčijo, kjer so se prepuščali morskim užitkom.

Sledilci so bili še posebej navdušeni nad Leino fotografijo v dolgi rdeči obleki z globokim dekoltejem, ki je lepo poudarila njeno postavo. Marsikdo je presenečen, da je mlada mamica le nekaj mesecev po porodu že v izvrstni formi.

"Kot ženska se na novo pišem. Na novo postavljam svoje prioritete, postajam bolj potrpežljiva in nežna do drugih in tudi do sebe. Iščem ravnotežje med biti predana in ljubeča mami in na drugi strani biti dobra partnerka. Nekje v dnevu pa poskušam še sebi odtrgati tistih nekaj minut, ki jih rabim samo zase, da lahko potem dam najboljšo sebe naprej," je zapisala pod fotografijo. In nadaljevala: "Kak dan mi uspe vse, kar si zadam, kak teden nič. Kak dan me tako grize slaba vest, ker nisem cel dan njena in poskušam v dnevu narediti še kaj za svoj posel, da komaj zaspim. Ugotavljam, da biti ženska v današnjih časih res ni piece of cake in je za vse naše vloge potrebno veliko energije in poguma. Pa predanosti in ljubezni. Nisem popolna in tudi ne želim biti, sem pa zares ponosna na vse, kar sem in postajam."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta