(VIDEO) Znana Slovenka razkrila, kaj v zakonski postelji pričakuje od moža: Med drugim mora ugasniti luč

D.Ži
07.06.2023 10:19

Hajdi Korošec Jazbinšek je iz domače spalnice sprožila živahno razpravo o tem, kaj je potrebno opraviti pred prihodom v posteljo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Urška Golob

Slovenski estradniki ne slovijo prav zelo po tem, da bi na široko odpirali vrata svojih domov, še manj spalnic. V dobi družbenih omrežij nam pogosteje privoščijo kak utrinek iz svoje zasebnosti, a gre večinoma za skrbno izbrane, včasih tudi inscenirane prizore. Hajdi Korošec Jazbinšek, nekdaj uspešna otroška pevka, danes pa predvsem prodorna podjetnica in spletna vplivnica, je tokrat šla korak naprej in svojim sledilcem razkrila, kakšne so njene zahteve v domači spalnici. To je izvedla na izjemno duhovit način. 

Poročena je z 11 let mlajšim Urbanom Jazbinškom in je srečna mamica dveh sinov. Udobno se je namestila na posteljo in začela snemati. Povedala je, kaj od svojega dragega pričakuje, preden se ji pridruži. "Čakam, da pride mož v posteljo, da ga lahko prosim, da mi prinese vodo, priklopi telefon, ugasne luč, prižge ventilator in me zmasira," je zapisala ob objavi.

Nabralo se je tudi nekaj navihanih komentarjev. Tako je "nepopolna mama" dodala: "Zaklenit še mora, it pa preverit, če je zaklenil, psa v boks, pa obvezno luči ugasnit."

Uporabnica Elia dodaja: "A lahko prosim še kozarec vode … sreča, da je kuhinja takoj zraven." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta