(FOTO) Mati 4 otrok je postala Playboyev model, lepotna kraljica in ženska polna samozavesti

D.Ži
16.10.2020 10:46

37-letna Fiona pravi, da za uresničitev sanj ni nikoli prepozno. Sama je medtem svoj obraz napolnila z botoksom in filerji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Potem ko je vložila zahtevek za ločitev, je 37-letna Fiona Hollingsworth iz Evershama v Worcestershiru želela dvigniti lastno samozavest. Zato se je prijavila na tekmovanje v kopalkah, kjer je oko nanjo vrgel Playboyev iskalec talentov. "Zelo zgodaj sem se poročila, bilo mi je šele 21 let. In kmalu sem rodila tudi štiri roke. Potem več nisem imela časa, da bi se ukvarjala z manekenstvom, a odkar sem spet svobodna, sem se odločila povrniti si samozavest in se prijaviti na ta izbor. Želim navdihniti tudi žene in matere, da bi jim bilo jasno, da za uresničitev sanj ni nikoli prepozno," je Fiona povedala za Daily Mail.

View this post on Instagram

Photography @andy.sallis Hair & Makeup @lilylubelleaesthetics

A post shared by Fiona Hollingsworth (@fiona_hollingsworth_official) on

"Prijavila sem se na izbor mis kopalk, dva tedna preden smo morali v karanteno. Tam me je opazil moški iz Playboya in vzel moje podatke. Od takrat sem se pojavila na nekaj naslovnicah," dodaja.

View this post on Instagram

Makeup by the talented @kb.makeupartistry

A post shared by Fiona Hollingsworth (@fiona_hollingsworth_official) on

Malce se je tudi osvežila. Za pomlajevanje z botoksom in druge posege je porabila več kot 11.000 evrov. "V ustnicah in obrazu imam filerje. Vsakih nekaj mesecev za popravke porabim okoli 500 evrov," je pojasnila.

Pravi, da ji je tekmovanje vrnilo samozavest, saj je zmagala kar v dveh kategorijah. Postala je model leta in bikini model leta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta