(FOTO) Mojca Mavec povedala resnico o tem, zakaj ne vodi več oddaje Dobro jutro. Presenečeni boste ...

A.L.
27.05.2024 09:08

"Ljudje me predvsem sprašujejo, ali sem zdrava, ali je vse v redu z menoj. Ali pa kdaj se nameravam vrniti iz Afrike nazaj v studio?" je povedala voditeljica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mojca Mavec se že nekaj mesecev ne prebuja več skupaj z gledalci oddaje Dobro jutro. Postavno voditeljico, ki je v letih pojavljanja na televiziji mnogim zlezla pod kožo, gledalci zdaj močno pogrešajo. Prav zato se je nedavno Mojca tudi sama oglasila in povedala, kakšna je prava resnica.

"Ljudje me predvsem sprašujejo, ali sem zdrava, ali je vse v redu z menoj. Ali pa kdaj se nameravam vrniti iz Afrike nazaj v studio? (smeh) Verjamem, da bi bili vsi radi spet tam, zjutraj v studiu, tako Katja, Danica, Boštjan, a smo trenutno kot honorarni sodelavci na čakanju zaradi finančne situacije v naši hiši. Nismo se sami odločili, da ne bomo več delali. A kot svobodnjakinja sem vajena, da sem del variable, tako je bilo vedno, in sama sem se odločila, da ostanem na svobodi," je povedala za revijo Lady.

Na boljše razmere na javni televiziji upa tudi Boštjan Romih, ki ga je doletela prav takšna usoda kot Mojco Mavec. V oddaji Dobro jutro se ne pojavlja več, je pa povedal, da je bil odnos, ki ga je doživel z uredništvom oddaje Dobro jutro, eden najbolj korektnih v njegovih medijskih izkušnjah. "Pravočasno so me obvestili o varčevalnih ukrepih, zaradi katerih nas, zunanje sodelavce, trenutno zelo težko uvrstijo v program. Če se bo pokazala drugačna možnost, je želja po nadaljevanju na obeh straneh. Oddajo Dobro jutro delajo super ljudje. Njihova situacija res ni enostavna in jo razumem. Spremembe so stalnica in boljši časi so še vedno prišli."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta