(FOTO) Mož bi doživel srčni infarkt: Carla Bruni v črnih prosojnih čipkah blestela na modni brvi

D.Ži
16.10.2024 14:11

Pred štirimi leti, ko je izvedela za diagnozo, je prestala operacijo, radioterapijo in hormonsko terapijo. Zahvaljujoč rednim mamografijam so bolezen odkrili v zgodnji fazi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
56-letna Carla Bruni je videti fantastično. 
Profimedia

Nekdanja francoska prva dama, italijansko-francoska manekenka in pevka Carla Bruni se je pri 56 letih prvič pojavila na modni pisti znamke Victoria's Secret v New Yorku in s svojim prvim nastopom na tej prestižni modni reviji navdušila občinstvo.

Profimedia

Bruni, znana po svoji bleščeči karieri v modni industriji, v kateri je delala za Chanel, Versace in Christian Dior, se je po pisti sprehodila v čutnem črnem kompletu, ki je poudaril njeno brezčasno lepoto in eleganco. Nosila je korzet z izpostavljenimi, svetlečimi detajli in izzivalnim spodnjim delom, ki je še dodatno poudaril njeno postavo.

Žena nekdanjega francoskega predsednika je pritegnila pozornost v čipkastem kombinezonu z rožnatimi detajli, skupaj s perlastimi črnimi angelskimi krili. Opravo je dopolnila z bleščečim nakitom in glamuroznim ličenjem v breskvinih odtenkih, ki je poudarilo njene značilne valovite rjave pramene.

 
Profimedia

"Žal mi je le, da mojega moža ni tukaj. Mislim, da bi doživel srčni infarkt," se je pošalila nekdanja francoska prva dama in žena Nicolasa Sarkozyja. Spomin na ta nastop bo ostal poseben, saj prihaja leto dni po tem, ko je Carla razkrila, da se je pogumno spopadla z diagnozo raka dojke.

Pred štirimi leti, ko je izvedela za diagnozo, je prestala operacijo, radioterapijo in hormonsko terapijo. Zahvaljujoč rednim mamografijam so njen rak odkrili v zgodnji fazi, preden je postal agresiven.

Profimedia

Carla poudarja, kako pomembno je, da se dajo ženske vsako leto pregledati. "Mamografija mi je rešila življenje," je dejala in pozvala ženske po vsem svetu, naj ne zanemarijo te življenjsko pomembne preiskave. Njena pogumna izjava opominja, da je zdravje na prvem mestu in da je redno samopregledovanje ključno orožje v boju proti raku dojke.

Profimedia

Carla Bruni s svojim sporočilom o pomembnosti rednih mamografij pošilja močno sporočilo vsem ženskam: "Vsako leto pojdite na mamografijo. Vaša življenja so odvisna od tega."

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta