(FOTO) Vse za 5 minut slave: Ko je dvignila roke, je v Cannesu razgalila svoje celotno oprsje

D.Ži
07.07.2021 11:21
Na 74. filmskem festivalu v Cannesu je čedna temnolaska izkoristila priložnost in za hip ostalim zvezdnikom ukradla pozornost.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters/izrez

Na 74. filmskem festivalu v Cannesu se po rdeči preprogi sprehajajo velike zvezde, večina jih pride tja promovirat svoje nove filme. Našla pa se je ženska, ki jih je skoraj povsem zasenčila. Vsaj za nekaj minut. Čedna temnolaska se je po rdeči preprogi sprehodila na premieri filma Annette, v katerem igrajo Marion Cotillard, Adam Driver in Simon Helberg.

Reuters

A tistih pet minut jih skoraj nihče ni opazil, saj so fotografi raje fotografirali neznanko v topu, ki je razkrival njene povsem razgaljene prsi, ki so prisotnim jemale dih vsakič, ko je dvignila roke. Tega se je seveda zavedala in s širokim nasmehom na obrazu pozirala, menjavala položaje in uživala v pozornosti. 

Reuters

Na odprtje festivala so sicer prišle tudi Bella Hadid, Jessica Chastain, Jodie Foster in Helen Mirren, pa tudi nekdanja francoska prva dama Carla Bruni-Sarkozy. Vse so bile oblečene mnogo manj razvratno. 

Carla Bruni-Sarkozy
Reuters
Bella Hadid in Carla Bruni-Sarkozy
Epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta