(FOTO) Najprej je slovo naznanila Jana Morelj, zdaj je nepričakovano novico sporočil še Denis Avdić

A.L.
07.09.2024 14:31

Spremembam med voditelji jutranjega programa na Radiu 1 ni videti konca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Denis Avdić.
Darja Štravs Tisu

Zadnji teden avgusta je Jana Morelj javnost obvestila, da po 13 letih dela v radijskem etru zapušča ekipo Denis Avdić Showa. Kot je pojasnila, je o tem razmišljala že dlje časa, naposled pa se je za ta veliki korak odločila, ker si želi biti predvsem mama. 

"Za to sem se odločila po tehtnem premisleku. Čas je, da se malo bolj posvetim sebi in svojemu življenju, družini in hčerki Mii, ki jo vedno postavljam na prvo mesto. Da poslušam svoje telo, kaj mi sporoča, se spočijem od tega tempa in poskušam najti bolj normalne življenjske navade," je povedala za revijo Lady.

Radio 1

Od prav posebnega poglavja v svojem življenju pa se te dni poslavlja tudi Denis Avdić. Predstava Ićkoti naj bi se namreč poslovila s slovenskih odrov. To je v zgodbi na svojem Instagram profilu sporočil tudi 42-letni voditelj, ki je zapisal, da imajo gledalci konec septembra še zadnjo možnost za ogled predstave.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta