Po slovesu Jane Morelj iz Denis Avdić showa zdaj Radio 1 zapušča tudi njen partner. Znano je, kaj bo počela v bodoče

D.Ži
02.09.2024 09:39

Jana ostaja del radijske ekipe, a v povsem novem kontekstu, njen dragi pa odhaja naproti povsem novim izzivom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jana Morelj se bo v bodoče ukvarjala z materinstvom in rock glasbo. 
Radio 1

Poletje prelomnic. Vsaj za Jano Morelj, katere življenje bo v bodoče videti precej drugače. Po dolgem premisleku je pred dnevi sporočila, da se po trinajstih letih poslavlja iz Denis Avdić šova na Radiu 1, saj se želi bolj posvetiti materinski vlogi in biti bolj "prisotna" mama svoji hčerki. 30. avgust je bil njeno slovo iz jutranjega termina. Bilo je čustveno, tudi med njenimi sovoditelji, saj se je ves čas zdelo, da so Denis Avdić, Miha Deželak in Lara Tošić le korak od joka. Pogrešali jo bodo. "Ne bo več budilke 4:10. Ko prideš prva na radio in izklopiš alarm, čakaš, da vsi nakapljamo v studio. Jana, hvala za teh 13 let, da si verjela v to idejo, da si rekla: 'Gremo na ta vlak'. Vem, da so bili momenti, ki so bili težki, da si morala iti čez sebe, da si fajn stisnila in delala preko normalnega delovnega časa, da je bilo treba pustiti zasebno življenje ob strani. Zato, da zabavamo ljudi, da zbujamo Slovenijo in spravimo dan v pozitivo. Ali nam boš manjkala? Zagotovo. Ali bomo od ponedeljka dalje skušali biti pozitivni in veseli? Absolutno ja," ji je v slovo dejal vidno "rahli" Denis.

Tudi Jana je imela solzne oči. "Veliko je bilo smeha, spontanosti, solz, bilo je stresno, ampak tudi vznemirljivo in nepozabno. Vrtiljak čustev. Bilo je najbolj kreativno in najbolj nepozabno obdobje mojega življenja. Bil je privilegij, da sem v tem času zgradila najtrdnejša prijateljstva, ki bodo še naprej del mojega vsakdana. Postala sem del radijske pravljice, ki je pomemben del zgodovine. Ko te življenje nagradi z nečem takim, veš, da si nekaj naredil prav, in si preprosto srečen. Prijateljstvo je edino lepilo, ki bo držalo svet skupaj. Hvala vam, prijatelji. In vsem poslušalcem, ker ste me spustili v svoj svet. Vse dobro še naprej, poslušajte se in živite življenje," se je poslovila Jana, ki se bo v bodoče ukvarjala z rock glasbo.

Razkrila je, da prihaja podkast Backstage z Jano Morelj, kjer se bo poglobljeno pogovarjala z rokerji, v prvem bo gostila Tomija Megliča in Bojana Cvjetičanina.

A s tem sprememb še ni konec. Ni skrivnost, da je Jana že nekaj časa srečna v zvezi z Markom Vidmarjem, sodelavcem na Radiu 1. Devet let je trajala njegova zgodba na priljubljenem radiu, ki se zdaj zaključuje, saj je minuli petek bil zadnji delovni dan za Marka. Jana bo še vedno ostala del radijske ekipe, on pa odhaja novim izzivom naproti. Kje bo delal v bodoče, ne razkriva, je pa ob slovesu poklepetal še z Matjažem Lovšetom.

"Devet let nepozabnih spominov. Krasni ljudje so, takšnih ne srečaš velikokrat. Družina so in ne bom jih pozabil," je povedal Marko in Jani posvetil še skladbo Kreni prema meni zasedbe Partibrejkers. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta