(FOTO) Najprej so zaokrožile pretresljive fotografije, zdaj je zvezdnica prvič spregovorila o odvisnosti

A.L.
09.03.2023 10:42

"Bilo je srce parajoče, ker sem mislila, da se zabavam. Toda na neki točki sem si rekla, da ne izgledam dobro," pripoveduje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

30-letna manekenka in igralka Cara Delevingne je za Vogue spregovorila o svojem boju z odvisnostjo. Povedala je, da se je odločila zaprositi za zdravljenje odvisnosti, potem ko je videla grozljive fotografije paparacev, ki so nastale na letališču. Na njih je zvezdnica videti precej slabo, kar je ugotovila tudi sama.

Profimedia
Profimedia

"Bilo je srce parajoče, ker sem mislila, da se zabavam. Toda na neki točki sem si rekla, da ne izgledam dobro," pripoveduje.

"V tistem trenutku je bilo veliko ljudi, ki so bili zelo zaskrbljeni za moje zdravje, kar je razumljivo," nadaljuje in dodaja, da sama takrat ni bila v skrbeh. "Prav zares me ni skrbelo, taka je narava bolezni. To je odvisnost."

Cara je naposled ugotovila, da mora iti na dolgotrajno zdravljenje - program, ki poteka v 12 korakih - namesto da bi se odločila za hitro rešitev. Zdaj je že štiri mesece trezna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta