Filmska zvezdnica je "podarila svoj orgazem" v znanstvene namene. In v vzorcu so našli nekaj zelo zanimivega

D.Ži
12.12.2022 09:34

Cara Delevigne se je lotila znanosti. Ročno. Pripeljala se je do vrhunca, znanstveniki pa so nato preučili, kaj se je zgodilo v njenem telesu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profmedia

Cara Delevingne je "podarila svoj orgazem" v namene raziskave, ki se ukvarja s tem, zakaj moški v seksu pogosteje doživijo vrhunec in kaj se zgodi s telesom po orgazmu.

Profmedia

Manekenka je v BBC-jevem dokumentarcu Planet Sex With Cara Delevingne predstavila strokovnjaka, zdravnika Johannesa Fusa in njegovo ženo Saro Biderman s klinike Hamburg-Eppendorf, ki preučujeta možganske spremembe po izkušnji intimnega užitka.

Profmedia

Raziskovalci so primerjali njene vzorce krvi, odvzete pred in po masturbaciji, ki se je končala z orgazmom, in ugotovili, da njeno telo proizvaja snov, podobno tisti, ki jo najdemo v konoplji. Zato se je manekenka po orgazmu počutila tako zelo dobro.

Profmedia

"Pripravite se na šok. Ko gre za orgazem, je razlika med spoloma nedvomna. Znanstveniki pravijo, da 95 odstotkov heteroseksualnih moških doseže vrhunec med seksom, le 65 odstotkov heteroseksualnih žensk pa ga doseže ročno," je dejala ena najbolje plačanih zvezdnic na svetovni estradni sceni. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta