(FOTO) Razlog za skrb? Supermanekenka s povsem spremenjenim videzom in brez čevljev tavala po letališču

A.L.
08.09.2022 10:10

Družina se dogovarja, da bi manekenka dobila pomoč, ki jo potrebuje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanska supermanekenka Cara Delevingne, ki pozornost pritegne kjerkoli se pojavi, je bila v teh dneh tarča kritik. S svojim nenavadnim obnašanjem na letališču v Los Angelesu je razburila javnost, oboževalci pa so zaskrbljeni. Lepo svetlolasko so paparaci ujeli v fotografski objektiv med nervozno hojo, v roki je držala mobilnik, obuta pa je bila le v nogavice. Daily Mail piše, da je bila 30-letnica videti zelo živčna in utrujena, njen psiček pa je tekal okoli nje, medtem ko je govorila po mobilnem telefonu.

Profimedia

Ko se je manekenka po večurni zamudi vendarle uspela vkrcati na zasebno letalo Jay-Z-ja, je nenadoma prišlo do spremembe načrta. Cara Delevingne je zapustila letalo, od tam pa so odstranili tudi njeno prtljago. Kot piše britanski tabloid, ni znano, ali so manekenko odstranili z letala ali pa se je za to odločila sama.

Supermanekenka naj bi se nekaj dni pred tem zabavala na festivalu Burning Man, njena družina pa je v skrbeh za njeno zdravje. "Vsi smo neverjetno zaskrbljeni. Situacija se razvija že nekaj tednov, vpletena je tudi njena družina. Trenutno potekajo pogovori o organizaciji neke vrste intervencije, da Cara dobi pomoč, ki jo morda potrebuje," je povedal neimenovani vir.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta