(FOTO) Nekdanja športnica danes snema packaste filme za odrasle. Toliko z njimi zasluži ...

D.Ži
23.10.2020 10:22

Renee Gracie je svojo spalnico spremenila v delovno mesto in vsak dan se na njen račun stekajo kupi denarja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram

Nekdanja voznica superavtomobila Renee Gracie je zapustila profesionalni šport in se lotila kariere v pornografski industriji. 25-letna Avstralka se je leta 2015 prebila do dirke Bathurst 100, nato pa prišla do zaključka, da s kariero za volanom ne bo obogatela. Premamili so jo filmi za odrasle. Med gostovanjem v podkastu Vse je res je Gracie potrdila, da je samo v prvih dneh snemanja filmov za plačljivo spletno platformo OnlyFans zaslužila okoli 26.000 evrov, medtem ko je z dirkanjem v enem letu zaslužila okoli 395.000 evrov.

View this post on Instagram

No bad days

A post shared by RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) on

"Kar se denarja tiče, sem trenutno v zelo dobrem položaju in pripravljena za zgodnjo upokojitev," pravi čedna temnolaska.

"Ljudje mislijo, da sem najbolj pohotna punca na svetu, a vse to je predstava," je razkrila. Partner v filmih, ki jih snema v svoji spalnici s kamero in mobilnim telefonom, je njen fant. Skrb za finance je zaupala kar svojemu očetu.

"Oče že od začetka ve za vse, vsebina mojih filmov pa ga ne zanima. Ko je izvedel, za kako velike zaslužke gre, me je pri novi karieri podprl," dodaja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta