Ljubite se kot vampirji: Položaj, ki vas bo za noč čarovnic povsem obnorel

D.Ži
23.10.2020 09:22

V pričakovanju najbolj mračne od vseh noči je prava spletna uspešnica postal nov poreden posteljni položaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bliža se noč čarovnic, kot pred vsakim praznikom pa so tudi tokrat družabna omrežja polna nasvetov, kako si ta poseben čas polepšati s kakšnimi novimi spolnimi položaji. Britansko podjetje Lovehoney, ki na spletu prodaja spolne igračke, spodnje perilo in erotična darila, je v sodelovanju z Daily Starom predstavilo nov spolni položaj, ki so ga poimenovali Vampir. Pišejo, da je ta pare bojda povsem obnorel in da seks v izolaciji tako zagotovo ne bo dolgočasen. Pravijo, da položaj vključuje nežno grizljanje vratu, kar je svojevrstni poklon tem mitološkim bitjem, dotika pa se tudi drugih erogenih con. Položaj je pravzaprav podoben misijonarskemu, zato ni zelo zahteven. Kako je videti, prikazuje ilustracija.

Twitter

Položaj prinaša globoko penetracijo, ki je dobra za stimulacijo točke G. Če se partner na vrhu nagne nekoliko naprej, ta položaj prinaša tudi veliko intime. Seksologinja Annabelle Knight položaj zelo priporoča. "Grizljanje vratu lahko na novo razplamti strasti, ki so jih čutili kot mladi ljubimci, le ne zarivajte zob pregloboko," dodaja in opozarja, da nežno grizljanje ne sme na koži pustiti sledi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta