(FOTO) Nekoč je priznala, kako se najraje ljubi: Vsi so gledali, ko si je punca slavnega tenisača nameščala kopalke

D.Ži
17.07.2023 10:22

Postavni Matteo Berrettini te dni ob morju uživa s svojo lepo Melisso Satta, ki se je spomnimo iz zveze z drugim znanim športnikom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Italijanski teniški igralec Matteo Berrettini je te dni bil opažen in fotografiran na počitnicah v luksuznem kompleksu na Sardiniji, kjer uživa ob svoji privlačni izbranki Melissi Satta, ki je znana tudi kot bivša žena nogometaša Kevina Princea Boatinga.

Profimedia

Paparaci so ju ujeli na plaži, kjer sta si izmenjevala nežnosti, ona je vzbujala pozornost v miniaturnem bikiniju, on pa z izklesanimi mišicami. Paparaci so ovekovečili tudi trenutek, ko je Matteo svojo drago nosil na hrbtu, po podvigu si je ona morala popraviti zgornji del nedrčka, kar so radovedno opazovali tudi drugi kopalci na plaži. 

Par je pred dnevi z jahto prispel na Sardinijo, kjer sta se sončila in občasno ohladila v morju. Čeprav Matteo velja za enega najlepših teniških igralcev na svetu, je tokrat ostal v senci svoje izbranke, ki je v bikiniju pokazala brezhibno postavo. Tudi sam jo je nenehno opazoval in jo razvajal z dotiki in poljubi.

Profimedia

Melissa je javnosti znana po poroki s slavnim nogometašem Kevinom Priceom Boatengom, s katerim ima osemletnega sina Maddoxa. Po štirih letih zakona sta se leta 2020 ločila. Melissa in Matteo sta v zvezi od začetka leta 2023, spoznala sta se v Miamiju na zabavi skupnega prijatelja.

Profimedia

Melissa je Italijanom dobro znana tudi po svojem seksapilu, nastopala je tudi v priljubljeni oddaji "Striscia la notizia". Pri 16 letih je vstopila v modno industrijo in se v letih 2003 in 2005 pomerila na izboru za mis.

Profimedia

O svojem spolnem življenju je vselej govorila zelo odkrito, v intervjuju za Vanity Fair je priznala, da ima rada nekoliko bolj grob seks.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta