(FOTO) Od nove ljubezni kar žari: 51-letna hrvaška zvezdnica Daniela pozirala v bikiniju in osupnila s postavo

D.Ži
19.06.2023 11:07

Ena najbolj priljubljenih pevk te dni pri naših sosedih navdušuje s knjigo, pa tudi zelo vročimi morskimi fotografijami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Karmen Poznić

Zadnje čase se na hrvaški sceni spet vse vrti okoli nje, tudi zaradi odmevne avtobiografije, ki jo je spisala. Precej pozornosti pa priteguje tudi njen brezčasno mladosten in atraktiven videz. Kar sama je tokrat prilila olje na ogenj. Pevka Danijela Martinović je na svojem Instagram profilu objavila fotografije, na katerih pozira v morju, pri tem pa nosi zapeljiv bikini. 51-letna Splitčanka je pokazala, kako uživa v morskih radostih v skritem zalivčku na Jadranu, ni pa izdala, kdo ji dela družbo.

Zvezdnica je s poletno razposajenimi fotografijami presenetila oboževalce, ki jo običajno videvajo bistveno bolj oblečeno. Komplimenti seveda dežujejo. "Kraljica", "Lepotica" in "Vrhunska" so le nekateri od njih. Morskim fotografijam je dodala še verze pesmi More snova (Morje sanj) glasbenika Tedija Spalata.

Pevka je v začetku meseca objavila fotografijo s svojim novim fantom, policijskim inšpektorjem Josipom Plavićem, s katerim je pozirala na promociji svoje knjige, izmenjala sta si tudi poljub pred kamerami.

Za Danijelino razmerje z inšpektorjem, ki se ukvarja tudi z glasbo, smo izvedeli marca. Prvo srečanje z njim je označila za "nenavadno zgodbo", zgodilo pa se je pred letom dni, ko so ji na spletu ukradli identiteto. Pevka je takrat kontaktirala svojega odvetnika, ki jo je napotil na policijo.

"Res je poseben, drugačen, tudi njegov pogled na življenje, kako se obnaša do običajnih ljudi, tega še nikoli nisem videla oziroma zelo redko. Je prijazen, ustrežljiv, poseben je ... Zdaj sem zmedena, ne vem, kako naj govorim o tem..." je dejala Danijela.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta