(FOTO) Nekoč ji njegov videz ni bil všeč, danes pa se lepotica k slavnemu didžeju stiska brez zgornjega dela kopalk

D.Ži
15.06.2022 06:20

Ljudje se spreminjamo. Calvin Harris se je odločil svoje življenje postaviti na novo. Danes kmetuje na Ibizi, ima pa tudi novo atraktivno punco.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Eden najbolj znanih didžejev na svetu Calvin Harris je trenutno na Ibizi, kjer je pred nekaj meseci kupil nepremičnino, družbo pa mu dela njegova nova punca Vick Hope, ki se je zelo sprostila na plaži, polni ljudi.

Profimedia

Golobčka sta uživala v morju in si izmenjevala nežnosti, poljube, Vick pa se je naenkrat odločila sleči zgornji del kopalk, za radovedne poglede ostalih plavalcev ji je očitno bilo prav malo mar.

Profimedia

Govorice o njunem razmerju so se začele po tem, ko je 32-letna Vick pred nekaj meseci obiskala leto starejšega Calvina na njegovi kmetiji na Ibizi. Po poročanju tujih medijev je lepotica slavnega DJ-ja zavrnila, ko je imela 19 let, takrat on še ni bil tako zelo priljubljen in bogat, prav nič všeč naj ji ne bi bil tudi njegov videz.

Profimedia

Kot kaže, si je po desetih letih premislila, zato te dni uživata v novi ljubezni in se ne skrivata več. Čeprav zveze do zdaj uradno nista komentirala, so njune zadnje fotografije več kot dobra potrditev.

Profimedia

Pred nekaj meseci se je Calvin menda odločil, da bo naredil popoln preobrat v svojem življenju in karieri ter postal kmet. Kupil je kmetijo s 138 hektarji.

Profimedia

Po poročanju revije The Sun se je 38-letni Calvin odločil umakniti od življenja pod žarometi in izbral tišji življenjski slog, potem ko je leta 2020 v Los Angelesu prodal dve vili za več milijonov funtov.

Profimedia

Nepremičnina, ki jo je kupil, je pravzaprav največja ekološka kmetija na Ibizi, ki prideluje vse od zelenjave in jajc do vina in drugih lokalnih izdelkov, ponuja pa tudi možnost organizacije različnih dogodkov in celo porok.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta