(FOTO) Ni vse delo narave: Natalija Verboten pogumno pokazala obraz po lepotnem posegu

D.Ži
09.06.2023 10:35

Ena naših najlepših estradnic zelo skrbi zase, a si pri ohranjanju mladostnega videza pomaga tudi s sodobno znanostjo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

So estradnice, ki bi si raje izruvale zob, kot pa priznale, da so prestale lepotni popravek. In potem je tukaj Natalija Verboten, ki o pomlajevanju prostovoljno piše kar na lastnih profilih družbenih omrežij. Tako se izogne nepotrebnim govoricam in ugibanjem, hkrati sporoča, da lepotni posegi danes res niso več tabu tema, ki bi se je morali sramovati. Že leta mediji in oboževalci hvalijo njeno brezčasno lepoto, zdi se, da čas zanjo teče drugače. Natalija zase zelo skrbi, tudi z izbiro zdrave hrane, z redno aktivnostjo skrbi za dobro formo telesa in duha. Pomaga pa si tudi s sodobno znanostjo. Razkrila je, da že desetletje obiskuje zelo znano lepotno kliniko.

"Na vsake pol leta mi primarij dr. Glumičić obraz osveži z nežno botoks terapijo, leto nazaj pa je dodal še novost: liquid facelift, nežni nekirurški dvig na področju obraza, brez operacije, brez anestezije, brez izgleda prenapolnjenega lica, primeren za ljudi, ki potrebujejo mali dvig obraza," je zapisala ob fotografiji svojega čednega obraza.

Igor Napast

Pravi, da je poseg z uporabo novega materiala hiter, enostaven in neboleč. "Takoj lahko greste nazaj na delo, efekt doseže v par mesecih, obdrži pa ga 1 leto do 1 leto in pol," še sporoča pevka, ki je nato svojemu zdravniku namenila pravi hvalospev, saj meni, da je "vrhunski strokovnjak, z vrhunsko ekipo in ambientom, poleg tega pa še zelo topel in ljubezniv človek".

Natalija Verboten je tokrat šla še korak dlje. 
Osebni Arhiv

To ni prva sprememba, ki si jo je pevka omislila na obrazu. Že pred desetimi leti si je dala popraviti podočnjake, zaradi katerih je bila neprestano videti utrujeno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta