(FOTO) Otečena Adele se je odločila za popravek. Se nam samo zdi ali je z ustnicami res nekoliko pretiravala?

D.Ži
08.07.2022 10:37

Najbolj priljubljene pevke na svetu do zdaj verjetno nismo povezovali z lepotnimi popravki, a očitno je klub lastnic napolnjenih ustnic dobil novo članico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ena največjih zvezd današnjega časa, britanska pevka Adele, je poskrbela za spremembo svojega videza. Nemogoče je ne opaziti, kaj je na njej novega.

Profimedia

Potem ko je v zadnjih letih močno shujšala, se je zdaj odločila še za estetski poseg. Poskušala je zadevo izpeljati diskretno, a so jo zalotili paparaci.

Profimedia

Adele so fotografirali v avtu na Beverly Hillsu, družbo ji je delal fant Rich Paul. Čeprav se je trudila obraz zakriti, saj ni bila naličena, na fotografijah vseeno v oči bodejo njene otečene ustnice.

Profimedia

Pevka je imela pred dnevi veliki koncert v londonskem Hyde Parku, njene ustnice pa so bile takrat opazno tanjše, zato gre sklepati, da si je poseg privoščila po vrnitvi v ZDA.

Profimedia

Zaenkrat pevke z lepotnimi popravki nismo povezovali.

Profimedia

Mimogrede, Adele je sedem let starejšega športnega agenta Richa Paula spoznala po ločitvi od milijarderja Simona Koneckija, s katerim je bila poročena pet let.

Profimedia

Konec leta 2021 je po šestih letih premora izdala tudi svoj novi album 30 in z njim takoj osvojila vrhove glasbenih lestvic.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta