Adele razkrila, katero pevko obožuje: "Košček njene žvečilke je moja najdragocenejša lastnina"

22.10.2021 10:20
Trenutno najbolj priljubljena pevka na svetu je goreča oboževalka kanadske glasbene dive. Doma hrani tudi bizaren spominek nanjo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Adele tako zelo obožuje Celine Dion, da ima v lasti košček njenega rabljenega žvečilnega gumija in hrani ga v okvirju na steni.

V intervjuju s 73 vprašanji, ki ga je na  YouTubu objavila revija Vogue, je 33-letna in okoli 120 milijonov evrov težka Adele priznala, da je uokvirjen kos žvečilke njena najdragocenejša lastnina. 

"James Corden, ki je moj prijatelj in ki vodi oddajo Carpool Karaoke, je vedel, kako velika oboževalka Celine sem. Ko je bila gostja v njegovi oddaji, jo je prisilil, da izpljune žvečilni žvečil na kos papirja in ga uokviri zame. To je moja najdražja lastnina!" je v smehu razkrila Adele.  Kasneje je povedala, da je pesem Celine Dion, My Heart Will Go On, pesem, ki jo je predvajala  največkrat v življenju.

Leta 2018 je Adele obiskala koncert Celin Dion v Las Vegasu, potem ko si je Dionova opomogla od hude gripe, s katero se je borila več mesecev. "Nisem mogla izvesti vseh načrtovanih koncertov, sem pa bila navdušena, da je na enega od njih prišla Adele ... Tako zelo jo imam rada," je takrat ob skupni fotografiji iz zakulisja zapisala Celine.  Adele je tudi  pozirala v majici s podobo svoje vzornice.


 
Profimedia

"Kraljica Celine! Kakšna predstava, absolutni vrhunec mojega življenja. Hvala za pozornost, ki jo namenjate svojemu občinstvu, in vaš nori humor," je pripisala Britanka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta