(VIDEO) Adele so vprašali, s koliko moškimi je spala. Njen odgovor je postal spletna uspešnica

13.10.2021 10:05
V dneh, ko svet čaka na premiero njene nove skladbe, je britanska zvezdnica na spletu odgovarjala na vprašanja oboževalcev. In nekatera so bila zelo intimna.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuter

Pričakovanje narašča in oboževalci že odštevajo ure do njene velike vrnitve na sceno. Da bi še dodatno ogrela vzdušje pred izidom svoje nove skladbe, je Adele v živo na Instagramu odgovarjala na vprašanja oboževalcev, ki jih je med drugim zanimala njena ljubezenska preteklost, kar je pevko nekoliko zmedlo. Njeno intimno življenje je v zadnjih letih pritegovalo kar precej pozornosti. 

Po ločitvi od milijarderja Simona Koneckega, s katerim sta bila poročena pet let, skupaj imata tudi osemletnega sina Angela, je srečo našla s sedem let starejšim športnim agentom Richem Paulom.

Pred kratkim je za revijo Vogue spregovorila o svoji novi ljubezni. Bralce je osupnila njena vitka podoba na naslovnici, v intervjuju je priznala, da je vmes hodila z drugimi moškimi. Oboževalci so to opazili, zato so jo med klepetom na Instagramu dobro izprašali. Eden od njih jo je vprašal, s koliko moškimi je spala, a je vprašanje postavil v slengu, zato ga ni razumela. 

"Kaj je moja številka? Kaj to pomeni?" je odvrnila in njen odziv je postal hit na družbenih omrežjih. Mnogi se strinjajo, da gre za podatek, ki se javnosti ne tiče, zato je prav, da ga je obdržala zase. Adele ima te dni polne roke dela. Nova skladba bo premiero doživela 15. oktobra, pevka pa pripravlja tudi svoj četrti album, ki naj bi se imenoval "30".

Adele se na sceno vrača z manekensko postavo. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta