(FOTO) Petra Kerčmar sporočila: "Kopanje na plaži z veliko ljudmi odpade." To je razlog ...

A.L.
01.08.2022 09:15

Ker jo ljudje prepoznajo na vsakem koraku, kopanje na plaži z veliko ljudmi odpade.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Voditeljica Petra Kerčmar v trenutkih, ko beseda nanese na njeno zasebno življenje, ni zelo zgovorna. Tokrat je za revijo Lady vendarle izdala nekaj misli o tem, koliko ji pomeni poletje in kako ga najraje preživlja. "Poletje je zakon. Težava je, ker prehitro mine. (smeh) Sama obožujem poletje. Vonj po morju. Vonj po borovcih. Odlično družbo. Vse se sestavi," pravi priljubljena voditeljica, ki bo letošnje poletje preživela večinoma s sinom Aljažem. "Morje, glamping, njegova kmetija. Na morju pa še z dobrima prijateljicama Jelko in Uršo. Potem me pa čaka še Filmski festival v Sarajevu."

Ana Gregorič

Petra Kerčmar je za Lady govorila tudi o prepoznavnosti, ljudje jo namreč prepoznajo kjerkoli se pojavi. "Kopanje na plaži z veliko ljudmi odpade. Tako da raje iščem skrite kotičke. Ampak včasih se tudi težko skriješ. Sicer pa, vsi smo navadni ljudje, z napakami in pomanjkljivostmi in lepo je, da to spoštujemo," še pravi za revijo Lady.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta