(FOTO) Kako je mogoče, da je stara že 54 let? Ko je zvezdnica oblekla bikini, so vsi na plaži ostali brez besed

D.Ži
24.05.2022 09:15

Svet jo je spoznal v resničnostnem šovu o življenju premožnih žensk, te dni pa lepotica poglede krade na sončni plaži v Miamiju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja ameriška manekenka in zvezdnica resničnostnih šovov Kelly Bensimon je med sproščanjem v oceanu na eni od plaž v Miamiju pokazala zavidljivo linijo v bikiniju, zaradi prizorov, ki so jih posneli paparaci, pa se mnogi sprašujejo, kako je mogoče, da tako dobro skriva svojih 54 let.

Profimedia

Zvezdnica šova "The Real Housewives Of New York City" je razkrila svoje trebušne mišice in dekolte v skromnem bikiniju znamke Skims,  gre za model iz linije kopalk Kim Kardashian.

Profimedia

Kelly, ki je znana po svoji predanosti fitnesu in vadbi, je s svojo izklesano postavo in dolgimi nogami poglede pritegovala kot za stavo, niti je ni prav posebej motilo, da so se na plaži pojavili paparaci. Pozirala jim je  z nasmehom na obrazu.

Profimedia

Je zelo disciplinirana. Ne skriva, da je redna vadba sčasoma postala prioriteta v njenem življenju, na Instagramu pa je razkrila, da njena dnevna rutina vključuje 20-minutni tek, 30 počepov, 50 trebušnjakov in 10 skokov.

Profimedia

Na družbenih omrežjih redno objavlja fotografije v bikinkah, ki so medtem postale njen zaščitni znak, vrhunsko formo ji lahko zavidajo tudi pol mlajša dekleta.

Profimedia

Kelly, ki danes dela kot nepremičninska agentka, je zaslovela s sodelovanjem v resničnostnem šovu o življenju premožnih žensk. Sicer ni več del ekipe, a slava in številni oboževalci so ostali in še naprej spremljajo vsak njen korak.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta