(FOTO) Po dolgem času se je v javnosti pokazala Melania Trump, a njena oprava je nekatere ogorčila: "Kako nespoštljivo!"

D.Ži
02.12.2023 10:23

Skupaj z ostalimi bivšimi prvimi damam je prišla na spominsko slovesnost, a ni nosila črnine, kar se nekaterim zdi nespoštljivo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Michelle Obama, Melania Trump, Laura Bush in Hillary Clinton so se poklonile Rosalynn Carter. 
Reuters

Melania Trump, žena nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa, se je po dolgem času pojavila v javnosti. Nekdanja prva dama ZDA se je v Atlanti udeležila spominske slovesnosti za nekdanjo prvo damo Rosalynn Carter, ki je umrla 28. novembra.

Melania je nosila siv plašč, kar je nekatere zelo zmotilo. 
Reuters

Melania se je pojavila v družbi aktualne prve dame Jill Biden ter nekdanjih prvih dam ZDA Michelle Obama, Hillary Clinton in Laure Bush. Je pa njen videz požel nemalo kritik na družbenih omrežjih, zaradi oprave, v kateri se je pojavila.

Nekateri so opazili, da je Melania Trump pod sivim plaščem vendarle nosila črna oblačila. 
Epa

Za razliko od drugih prvih dam Melania ni oblekla črnine, ampak se je pojavila v sivem plašču in sprožila burne odzive.

"Kako nespoštljivo", "Nosila je siv plašč samo zato, da bi izstopala" in "Zakaj ni preprosto nosila črnega plašča?" je le nekaj komentarjev.

Reuters

Najdejo pa se tudi takšni, ki so ji stopili v bran in zapisali, da je vendarle izkazala spoštovanje in da ob takšnih priložnostih ne nosi vsak črnine, nekateri pa so poudarili, da je pod sivim plaščem nosila črna oblačila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta