(VIDEO) Tako dneve preživlja upokojena Miša Molk. V naravi, a frajersko oblečena je zavpila: "Joj, kako je lepo!"

D.Ži
08.09.2023 10:39

Po dopustu si je nekdanja prva dama javne televizije privoščila še potep po lepi domovini, ki jo je očitno povsem presunil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miran Juršič

Eno samo veselje in ljubezen do življenja. Tak občutek dobimo ob ogledu sproščenega in očitno tudi smeha polnega potepa, ki si ga je pred dnevi privoščila Miša Molk. Ker ima zdaj več časa za hranjenje duše s raznimi konjički in izleti, si je markantna nedavno upokojena voditeljica v dobri družbi omislila potep v naravo. Zelenje in svež zrak sta jo očitno tako zelo presunila in napolnila s pozitivno energijo, da je kar sredi poti zavpila: "Joj, kako je lepo!" Nato se je ozrla okoli sebe, izza kamere pa se je zaslišal ženski smeh. Dan za spomine skratka.

Miša si je tudi to poletje privoščila dopust po svoji meri, kar pomeni, da se je izdatno založila s knjigami, prve recenzije že curljajo na njen facebookovski zid, sledilci pa jih z zanimanjem prebirajo in v njih iščejo bralni navdih. Mnogim je všeč tudi Mišina zelo sproščena podoba, ki je sicer res bolj športna, kot smo je bili vajeni na malih zaslonih, a še vedno skrbno dodelana in šik.

Dober okus se pač nikoli ne upokoji, pa tudi nasploh imamo občutek, da Miša Molk na malih zaslonih še ni rekla zadnje, saj je že večkrat namignila, da bi še rada delala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta