(FOTO) Kdo je nova argentinska prva dama? Ločena po 22 letih, pogosto v kopalkah in celo v zasebnem intimnem posnetku

D.Ži
23.11.2023 11:47

Nič na novem argentinskem predsedniškem paru ni vsakdanje. Nova prva dama je znana komičarka in imitatorka, ki ji na instagramu sledi več kot milijon ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Javier Milei in Fatima Florez sta brez dvoma eden najbolj ekstravagantnih predsedniških parov na svetu.
Profimedia

Partnerica novoizvoljenega argentinskega predsednika Javierja Mileija je pritegnila veliko pozornosti javnosti, odkar je postala prva dama.

Milei, ki mu pravijo tudi argentinski Donald Trump, je v razmerju z igralko, voditeljico, komičarko in imitatorko Fatimo Florez, ki jo je argentinsko občinstvo že dobro poznalo, zdaj pa je pritegnila še zanimanje preostalega sveta.

Med volitvami je bila Fatima velika podpornica Javierja in je celo objavila fotografijo svoje glasovnice - na instagramu, kjer ji zdaj sledi že več kot milijon ljudi.

Javier Milei in Fatima Florez. Samooklicana lev in levinja. 
Profimedia

A kljub zanimanju, ki sta ga požela, jima svetovna javnost ni preveč naklonjena in mnogi dvomijo, da bo Fatimi uspelo krotiti Javierja, ki je znan kot playboy, sam si pravi kar lev. 

Na tovrstne komentarje se je odzvala s šaljivo imitacijo svojega fanta in se, kako prikladno, oklicala za levinjo.

Par je v zvezi od julija letos, spoznala sta se v pogovorni oddaji decembra lani, ko je bila ona še poročena.

Z zdaj že bivšim možem Norbertom Marcosom, ki je od nje starejši 20 let, je v zakonu preživela 22 let. Spoznala sta se na snemanju serije, kjer je on prepoznal njen talent za imitacijo in postal njen menedžer.

Poročila sta se leta 2001, pomagal ji je graditi kariero. Od takrat je nastopila v številnih televizijskih programih in oddajah, zagnala je tudi lastno oddajo Fatima Florez es Única, simpatije javnosti je požela z imitacijo nekdanje argentinske podpredsednice Cristine Kirchner.

Posebno zanimanje javnosti je vzbudil domači erotični video, ki ga je posnela z bivšim možem, v javnost je prišel leta 2013 in se kot požar razširil po spletu.

Ni znano, kdaj se je Florez ločila od nekdanjega moža in ali je bil razlog za to njen novi fant, novoizvoljeni argentinski predsednik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta