(FOTO) Pravijo, da ima pri 59-ih telo za zgodovino: Ko boste videli njene fotografije, boste razumeli ...

Denis Živčec
26.08.2022 10:52

Ena najslavnejših manekenk na svetu z oboževalci redno deli skrivnosti svojega brezčasno atraktivnega videza. Že leta ni naredila požirka alkohola.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Avstralska lepotica Elle Macpherson z družino in prijatelji uživa na poletnih počitnicah na Malti, na svojem Instagram profilu pa je delila kar nekaj videov in fotografij.

"The Body" (Telo), kot se je že vrsto let drži vzdevek, je res v dobri formi, in čeprav je manekenka tik pred šestim življenjskim desetletjem, ji vrhunsko postavo zavidajo številne mnogo mlajše ženske.

Elle se je na jahti fotografirala v majhnih kopalkah in objektivu nastavila svojo vitko postavo, ki ji posveča veliko pozornosti, skrivnost svojega brezčasno atraktivnega videza pa je razkrila pred nekaj meseci.

Povedala je, da kožo neguje z negovalno kremo štirikrat na dan, pomaga si tudi s pilingom in uporabo posebne lepotne rutine dr. Barbare Sturm, ki stane 1400 dolarjev.

"Verjamem, da je najboljša nega obraza tisto, kar poješ in vneseš v telo," meni lepotica.

Elle spije tri litre vode na dan, pred spanjem pa si na obraz nadene masko. Trdi tudi, da je kopanje v mrzli vodi odlično za ohranjanje svežine kože, ne pije alkoholnih pijač in ne kadi. Vsak dan telovadi ob 6.30 in zajtrkuje ob 8.00. Tega se drži že vrsto let.

Slavna manekenka redno deli nasvete oboževalcem na Instagramu. Je ena od soustanoviteljev in kreativnih direktoric podjetja WelleCo, ki prodaja bazična prehranska polnila.

Zvezdnica je sicer pogosto priljubljena gostja tabloidnih strani, predvsem zaradi ljubezenskega življenja. Leta 2013 se je poročila z 52-letnim poslovnežem Jeffreyjem Sofferjem, po poročanju tujih medijev sta se leta 2017 ločila in manekenka je iz zakona prišla bogatejša za 79 milijonov dolarjev.

 
Profimedia

Od prvega moža, 20 let starejšega modnega fotografa Gillesa Bensimona, se je ločila po treh letih. S finančnikom Arpadom Bussonom ima dva otroka, sinova Arpada Flynna in Aureliusa Cyja. Trenutno naj bi bila v zvezi s 63-letnim poročenim britanskim zdravnikom Andrewom Wakefieldom.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta