(FOTO) Pravijo, da je to lastnica najlepšega dekolteja v Cannesu. Pogled je res izjemen, a presodite sami ...

D.Ži
22.05.2022 12:35

Beatrice Vendramin je te dni na Azurni obali prava senzacija in brez dvoma ena največjih ljubljenk fotografov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Italijanska igralka in pevka Beatrice Vendramin je pritegnila vse poglede takoj, ko je stopila na rdečo preprogo filmskega festivala v Cannesu. Za to priložnost si je omislila zelo seksi stajling, ki nikogar ni pustil ravnodušnega.

Profimedia

21-letna Beatrice je nosila glamurozno obleko z globokim izrezom do popka, navdušenim fotoreporterjem pa se je nastavljala v zapeljivih pozah in jim dala veliko navdiha za delo.

Profimedia

Mlada Italijanka je zaslovela z vlogo Emme Ferrari v komični seriji "Alex & Co", ki jo predvajajo na Disney Channelu, v svetu šovbiznisa je sicer že od malih nog, Leta 2016 pa je posnela svoj prvi film "Come divenatre grandi", gradi tudi uspešno glasbeno kariero. 

Profimedia

Izdala je že avtobiografijo z naslovom "Noge na tleh, glava v nebu" in bila obraz številnih modnih kampanj ter naslovnic modnih revij.

Profimedia

O njeni priljubljenosti priča milijon spletnih sledilcev, s katerimi deli utrinke iz zasebnega in poslovnega življenja, njen profil  je poln provokativnih fotografij. V zasebnem življenju je zaenkrat ne povezujejo s škandali ali ekscesi, že nekaj časa je v srečni zvezi s Fredom de Palmo

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta