(FOTO) Najstarejša hči pokojnega Kobeja Bryanta odrasla v lepotico. Z drznim videzom je presenetila na oskarjih

D.Ži
31.03.2022 09:50

Hči tragično preminulega košarkarja je v najbolj blešečeči hollywoodski noči poglede kradla kot za stavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hčerka pokojnega košarkarja Kobeja Bryanta, 19-letna Natalia Bryant, je odrasla v pravo lepotico, ki je pritegnila veliko pozornosti na oskarjevski zabavi, ki jo je tradicionalno pripravila revija Vanity Fair.

Profimedia

Mlada manekenka se je na dogodku pojavila v zlati obleki, v kateri je ni bilo mogoče ne opaziti. Presenetila je s zelo pogumnim dekoltejem.

Profimedia

Svojo lepo hči je na Instagramu pohvalila tudi ponosna mamica Vanessa Bryant, ki je ob fotografiji napisala "zlata boginja", z njo pa so se v komentarjih strinjali tudi številni drugi sledilci.

Profimedia

Natalio so mnogi na zadnjem dogodku Met Gala opazili zaradi drzne bleščeče obleke, ki jo je nosila, od takrat pa je njen stil pod povečevalnim steklom javnosti.

Profimedia

Zanimivo je, da je prav zaradi Natalie družina Bryant lani poleti obiskala Dubrovnik, saj si je kot oboževalka Igre prestolov zelo želela ogledati lokacije, kjer so snemali serijo. Pred smrtjo v helikopterski nesreči je Kobe Natalii dovolil, da gre s svojim razredom na izlet na Hrvaško, vendar je bilo potovanje kasneje žal odpovedano zaradi pandemije. Željo ji je nato uresničila mama. 

Profimedia

Natalia je najstarejša od štirih hčera Vanesse in Kobeja. Ob Gianni, ki je januarja 2020 z očetom umrla v helikopterski nesreči, sta dobila tudi Bianco Bello, ki je danes stara pet let, najmlajša Capri pa se je rodila le pol leta pred tragično smrtjo očeta in sestre.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta