(FOTO) Predrzno! Ena najlepših igralk osupnila s široko razprtim dekoltejem, ki je segal do popka

D.Ži
17.05.2022 09:50

Ko na rdečo preprogo prikoraka Megan Fox, je običajno vsa pozornost njena. Tokrat je blestela v provokativni kreaciji Davida Kome.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Atraktivna ameriška igralka Megan Fox se je udeležila podelitve nagrad Billboard v MGM Grand Garden areni v Las Vegasu. Po rdeči preprogi se je sprehodila v družbi svojega zaročenca Machine Gun Kellyja, a je v obleki oblikovalca Davida Kome zlahka ukradla vso pozornost.

Profimedia

Črna kreacija je imela globok izrez, ki je segal skoraj do pasu, na levi strani pa izjemno visok razporek, ki je v celoti razkrival nogo. Stajling je dopolnila z dolgimi črnimi rokavicami, okrašenimi z zanimivim detajlom v obliki velike rože, prešite z drobnimi kamenčki. 

Profimedia

Ob kreaciji je nosila tudi enako privlačne sandale z debelim podplatom in tanko peto, zgornji del pa je bil iz prozornega plastičnega materiala, dopolnjen s pasom okoli gležnja.

Profimedia

Močna ličila in viseči uhani so bili pika na i precej zahtevni opravi, ki pa jo je 35-letna lepotica znala suvereno nositi. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta