(FOTO) Prelepe! Tanja Ribič pred fotografski objektiv stopila s hčerkama in sledilce pustila odprtih ust

A.L.
20.04.2023 15:39

Tanja Ribič je sledilce očarala s svojo podobo na prav poseben večer.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Priljubljena igralka Tanja Ribič zadnje čase kar poka od ponosa. In za to ima dober razlog. Hči Zala je že nekaj časa uspešna na svoji samostojni poti, uveljavila se je v igralstvu, pred časom je izdala tudi pesniško zbirko. Prav tako je ponosna na svojo mlajšo hči Elo, ki je te dni imela maturantski ples.

To je bila hkrati tudi priložnost, da se vse tri skupaj postavijo pred fotografski objektiv in ovekovečijo posebni trenutek. "Evo, še zadnji mladiček ..." je zapisala ganjena 54-letna Tanja Ribič, ki je z objavljenimi fotografijami požela veliko navdušenja med svojimi spletnimi sledilci. Ti so navdušeni nad njeno modno izbiro. Za poseben večer je izbrala živo zeleno oprijeto obleko, ki lepo poudari njeno izklesano postavo.

Da občutek za modo ni tuj niti Zali in Eli, je znano. Obe sta se za dogodek oblekli v elegantni oprijeti obleki v nekoliko bolj umirjenih barvah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta