(FOTO) Razpeta na noč groze: Navihana Darja Gajšek presenetila z mega dekoltejem

D.Ži
04.11.2022 10:55

Ena tistih, ki so si v minulih halloweenovskih dneh dali duška je tudi naša priljubljena glasbenica in voditeljica. A prav zares prestrašila ni nikogar.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Žiga Culiberg/RTVSLO

Noč čarovnic je mimo, družbena omrežja pa so še vedno polna zabavnih fotografij, ki so nastale v "najbolj grozljivih dneh" v letu. No, prav zares grozni prizori niso, prej duhoviti, a tudi zelo seksi, saj so si nekateri naši estradniki s svojimi kostumi dali duška. Precej pozornosti je pritegnila tudi Darja Gajšek, naša priljubljena voditeljica in glasbenica, ki se je za to priložnost povsem razpela. Omislila si je precej dramatično ličenje, gre za v tem času popularen zombijski slog. A skrbno izdelana maska tokrat ni bila v središču pozornosti, saj jo je zasenčil več kot impresiven dekolte.

Čedna Darja je skozi mesece s svojimi modnimi izbirami v oddaji Zimski/Poletni pozdrav tu in tam dvignila oblak prahu, saj so nekatere zmotile pogumno dekoltirane obleke, ki jih je nosila pred kamero. Tokrat je šla še korak dlje in si omislila zelo poreden črn top, ki je hkrati v veliki meri razkril njeno lepo oprsje, pa tudi trebušček.

Če je tako videti smrt, potem se ni česa bati. Sploh, ker je Darja poprijela tudi za harmoniko in eno zagodla. Oboževalcem je njena halloweenovska podoba bila zelo všeč, eden od komentatorjev ji sicer sporoča, da se je ne bi prav nič ustrašil. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta