(FOTO) Rumeni nasmeh, ki je šokiral svet: "Zobje Johnnyja Deppa dobesedno gnijejo!"

D.Ži
19.05.2023 10:12

Eden največjih filmskih zvezdnikov na svetu očitno že nekaj časa ni segel po zobni ščetki in nitki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Johnny Depp se je po dolgem času nasmehnil. In mnogi si želijo, da se ne bi. 
Profimedia

Hollywoodski igralec Johnny Depp je bil eden glavnih zvezdnikov otvoritve 76. filmskega festivala v Cannesu, kjer je pritegnil veliko pozornosti. Iz nepravih razlogov. Zadnje čase ni imel veliko razlogov za nasmeh, a tokrat ga je pokazal. A mnogi si želijo, da bi ostal resen. 

Profimedia

59-letni Johnny je fotografom večinoma poziral brez nasmeška, a so ga vseeno uspeli ujeti v trenutku, ko se je nasmehnil in pokazal zobe, za katere, kot kaže, ne skrbi prav dobro. Njihov sivkasto-rumeni odtenek ni ostal neopažen, oboževalci pa se sprašujejo, kako je mogoče, da noče obiskati zobozdravnika ali jih konkretneje urediti. Pri vseh svojih milijonih. 

"Vsakič, ko vidim sliko Johnnyja Deppa v Cannesu, me ta navdihne k ščetkanju, uporabi nitke in strgala za jezik", "Johnny Depp mora k zobozdravniku. Njegovi zobje so videti nezdravi", "Zdi se, da zobje Johnnyja Deppa dobesedno gnijejo", "Če Johnny Depp noče umetnih ultrabelih zob, jih ne potrebuje. Videl sem že kaj hujšega" so komentarji, ki so se pojavili na Twitterju. Nekateri menijo, da gre za posledico odvisnosti.

Profimedia

V zadnjih nekaj letih je igralec zanemaril svoj nekdaj tako opevani videz, večkrat se je pojavil z neurejenimi lasmi in brado ter podočnjaki, a njegovi zobje so presenetili prav vse.

Že vse življenje je znan po bradi in brkih, pred kratkim pa se jih je odločil obriti, kar ga je nekoliko pomladilo, marsikdo ga sprva sploh ni prepoznal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta