(FOTO) Šik dvojica! Anamaria Goltes od Dončiću poglede kradla v drzni opravi za skoraj 7 tisoč evrov

D.Ži
06.03.2023 09:50

Ve se, kdo je bil najlepši par dobrodelnega gala plesa kluba Dallas Maverics. Partnerica našega košarkarskega zvezdnika si je modno dala duška.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka in Anamaria se na rdečih preprogah odlično znajdeta. 
Profimedia

Zloščena, elegantna in zelo zelo šik! Tako bi lahko opisali podobo našega košarkarskega zvezdnika Luke Dončića in njegove partnerice. Sploh Anamaria Goltes je z opravo in svojim šarmom navdušila zahtevne modne kritike, ki so opazovali goste osmega dobrodelnega plesa košarkarskega kluba Dallas Maverics, kjer so tudi letos zbrali zajeten kup denarja, okoli 1,74 milijona evrov. Zbrana sredstva bodo zdaj namenili otrokom, ženskam in družinam v severnem Teksasu. 

"To je velik večer. Fundacija in vse stvari, ki ih lahko naredimo kot igralci kluba za skupnost, so resnično najboljši del posla," je na dogodku povedal center Dwight Powell.

Luka in Anamaria sta bila prava senzacija. Dobro ukrojeni suknjiči in srajce mu zelo pristajajo, celo tako zelo, da se je njegov soigralec Markief Morris pošalil, da je Luka med najbolje oblečenimi samo zato, ker je med prvimi izvedel za ples.  

Atraktivna Anamaria je nosila črno obleko z visokim izrezom, pod katero se je podpisal vsestansko iskani oblikovalec David Koma, umetnik, katerega korenine segajo v Gruzijo, ustvarja pa v Londonu. Opravo je dopolnila z zlatimi uhani Kendre Scott, čevlji znamke Jimmy Choo in Choojevo torbico, ki naj bi bila vredna skoraj štiri tisoč evrov in pol. Njen celoten videz naj bi bil vreden 6796 evrov.

Več fotografij čednega para lahko najdete TUKAJ. 

Na gala dogodku se je družilo okoli 900 ljudi, v glavnem je šlo za športnike, športne funkcionarje in njihove družine. Med drugim so na dražbi za 33 tisoč evrov prodali tudi Dončićev dres. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta