(FOTO) Še nikoli bolj zapeljiva: Dončićeva Anamaria pozirala v prav posebnih kopalkah

30.09.2021 10:00
Punca našega košarkarskega zvezdnika svoje nove projekte še skriva, medtem pa spletne sledilce razvaja z atraktivnimi plažnimi utrinki.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bi imeli še malo poletja? Na instagramovskem zidu punce Luke Dončića ga je še vse polno. Anamaria Goltes, ki se je medtem s svojim dragim vrnila v ZDA, svoje spletne sledilce, ki jih je že več kot 147 tisoč, navdušuje z zapeljivimi obmorskimi posnetki. 

Medtem ko še vedno nestrpno čakamo, kakšni so njeni novi vznemirljivi projekti, ki jih je že pred časom napovedala, nas je Goltesova počastila s serijo fotografij, ki so nastale tam, kjer se najbolje počuti. Na z večernim soncem obsijani plaži. Modna mačka je pokazala zelo zanimive črne kopalke, ki sicer več zakrivajo kot razgaljajo, pa tudi elegantna sončna očala.

Njeni oboževalci so nad videnim seveda navdušeni in ji sporočajo, da je videti zelo vroče. Sledilce sprašuje, kaj je tisto, kar jim polepša dan, nekateri so ji odgovorili, da je to prav ona. Luka bi se najbrž strinjal. 

Med dopustom na Mikonosu.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta