(FOTO) Slavna igralka se je odzvala na kritike, da ne zna igrati in da sploh ni čedna: "Oprostite, ker imam dobre prsi"

D.Ži
23.04.2024 12:35

Sydney Sweeney je trenutno na vrhu sveta, milijoni jo obožujejo in v njej vidijo eno najlepših žensk na svetu, ne manjka pa tudi ostrih kritikov, tudi med ženskami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sydney Sweeney je brez dvoma ena najbolj obleganih zvezdnic nove generacije.  
Profimedia

Igralka Sydney Sweeney je z nedavno objavo na družbenih omrežjih vrnila udarec kritikom svojega videza. Zvezdnica serije Euphoria je prejela veliko komentarjev in vprašanj o svoji postavi, nedavno pa je milo za drago vrnila producentki, ki je trdila, da Sweeney "sploh ni lepa" in da "ne zna igrati". V novi objavi na Instagramu je 26-letna igralka s sporočilom na majici jasno izrazila svoje občutke glede podlih komentarjev.

Na več fotografijah vidimo zvezdnico oblečeno v siv pulover, ki prikazuje poskakujočo deklico iz risanke z napisom: "Oprosti, ker imam dobre prsi." Na drugi fotografiji z naslovom "Lepi dnevi in zagorelost" se Sweeney zabava s prijatelji.

Profimedia

V začetku meseca se je Sweeney znašla na udaru veteranske hollywoodske producentke Carol Baum, ki je med razpravo po projekciji filma "Dead Ringers" iz leta 1988 kritizirala njen videz in igralske sposobnosti.

Sydney Sweeney se kritike dotaknejo, zlasti še prihajajo iz ženskih ust.  
Profimedia

"Ne razumem Sydney Sweeney," je dejala producentka in pojasnila, da je do te ugotovitve prišla po ogledu igralkinega zadnjega filma "Anyone But You". "Hotela sem vedeti, kdo je in zakaj vsi govorijo o njej," je dodala Baum. Kot "negledljivo" je opisala tudi romantično komedijo "Anyone But You".

Baum je razkrila, da niti njeni študentje na šoli za kinematografsko umetnost Univerze Južne Kalifornije niso mogli podati zadovoljivega razloga, zakaj je 26-letna zvezdnica tako priljubljena. "V učilnici sem vprašala, pojasnite mi to dekle. Ni lepa, ne zna igrati. Zakaj je toliko hrupa okoli nje? Nihče ni imel odgovora," se spominja.

Kmalu zatem se je Sweeney odzvala na njene kritike. "Kako žalostno, da se ženska, ki ima možnost deliti svoje strokovno znanje in izkušnje, namesto tega odloči napasti drugo žensko. Če se je tega naučila v desetletjih dela v industriji in se ji zdi primerno, da o tem uči svoje študente, je to sramotno. Njeno nepošteno omalovaževanje veliko pove o značaju gospe Baum," je dejala.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta